Ο Κάιλ Ουίλτζερ MVP της 5ης αγωνιστικής στο Basketball Champions League! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Κάιλ Ουίλτζερ MVP της 5ης αγωνιστικής στο Basketball Champions League! (vid)

bet365

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε τρομερή εμφάνιση με την φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ στο BCL και πήρε το βραβείο του «Πολυτιμότερου Παίκτη».

Ο Κάιλ Ουίλτζερ «βομβάρδισε» τα καλάθια της Οστάνδης με 33 πόντους (6/9δ., 5/8τρ., 6/8β.) και πήρε 10 ριμπάουντ, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, και οδήγησε την Τουρκ Τέλεκομ στη νίκη (72-66).

Ο ίδιος επένεσε την γυναίκα του για την καλή του εμφάνιση, λέγοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: «Είναι αστείο, γιατί η γυναίκα μου μόλις ήρθε στην Τουρκία και πρέπει να της δώσω τα εύσημα για αυτή την εμφάνιση. Αφού είδε το τελευταίο μου παιχνίδι, μού είπε να έχω αυτοπεποίθηση και να είμαι πιο επιθετικός. Οπότε, αυτό σκεφτόμουν στην προθέρμανση και στην πρώτη περίοδο, όπως και το να μην αγχωθώ να πάρω σουτ ή να τα χάσω. Όταν είμαι πιο επιθετικός, είμαι στα καλύτερά μου. Δίνω τα εύσημα στη γυναίκα μου για το έξτρα κίνητρο».

Και κατέληξε: «Αυτή η εμφάνιση είναι σημάδι για το τι έρχεται. Θα παίζω πολύ επιθετικά φέτος. Το Νο1 που θέλω είναι να νικάω και θα προσπαθήσω να έχω αυτό το σκπετικό σε όλη τη χρονιά. Θέλω να δείξω πως είμαι συνεπής στο ριμπάουντ, στη θέση "4", σκοπός μου είναι να κάνω όσα πιο πολλά double double μπορώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα