ΜακΦάντεν στο gazzetta.gr: «Ο πατέρας μου ήταν στη φυλακή, εγώ θα είμαι εκεί για το γιο μου»

Κάτια Πετροπούλου
ΜακΦάντεν στο gazzetta.gr: «Ο πατέρας μου ήταν στη φυλακή, εγώ θα είμαι εκεί για το γιο μου»

bet365

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο gazzetta.gr, ο Θαντ ΜακΦάντεν μιλάει για το πιο όμορφο πράγμα στην ζωή του, το γιο του!

Τσιτσιπάς - Ζβέρεφ με σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τον προηγούμενο Αύγουστο ο Θαντ ΜακΦάντεν έζησε αυτό που λένε «το θαύμα της ζωής», καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Η ημέρα αυτή ήταν σημαδιακή και για τους δύο, όπως εξήγησε ο ίδιος στο gazzetta.gr κι αναφέρεται στους φόβους και τις ανησυχίες που υπάρχουν πλέον, με μια ζωή να εξαρτάται από εκείνον.

Επίσης, στέκεται στο γεγονός πως ο πατέρας του απουσίαζε από την ζωή του, κάτι που ο ίδιος δεν θα κάνει ποτέ στο γιο του, ούτε στην... κόρη που θέλει να αποκτήσει στο μέλλον!

Το πρώτος μέρος της συνέντευξης του Θαντ ΜακΦάντεν στο gazzetta.gr

Στα τέλη Αυγούστου έγινες πατέρας για πρώτη φορά!

Θες να ακούσεις κάτι... περίεργο; Ο πατέρας της γυναίκας μου απεβίωσε στις 28 Αυγούστου το 2018 και ο γιος μου γεννήθηκε την ίδια ημέρα, ένα χρόνο μετά! Ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση για εμάς. Ήμουν πολύ χαρούμενος για την γυναίκα μου που γεννήθηκε ο γιος μας εκείνη την ημέρα. (Συγκινείται) Πάμε παρακάτω... (γέλια)

Όταν έμαθες τα ευχάριστα νέα, πως θα γίνεις πατέρας, πως αντέδρασες;

(γέλια) Ήταν ίσως η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής μου! Πλέον ξέρω ότι η ζωή κάποιου εξαρτάται από εμένα. Πάντα ήθελα να το κάνω με το σωστό τρόπο. Να μεγαλώσω και να κάνω ένα παιδί στην κατάλληλη ηλικία. Όταν μού είπε, ότι ήταν αγόρι και όχι κορίτσι... (γέλια) Πάντα έλεγα πως θέλω πρώτα αγόρι, για να μπορεί ο γιος μου να προστατεύει την κόρη μου! Όταν μού είπε ότι ήταν αγόρι... Ω, Θέε μου! (γέλια) Θα μπορώ να τού μάθω και μπάσκετ! Ξέρεις, έχει μια πολύ μικρή μπάλα μπάσκετ τώρα, αλλά δεν μπορεί να τη σηκώσει ακόμα ή να την κρατήσει. Ακόμα προσπαθώ... (γέλια)

Σε παλαιότερή μας συνέντευξη είχε αναφερθεί στα προβλήματα που είχες με τον πατέρα σου. Σού δίνει αυτό έξτρα κίνητρο, για να γίνεις ο καλύτερος πατέρας για το γιο σου;

Ναι! Όλη μου τη ζωή, ο πατέρας μου ήταν στην φυλακή. Είναι καλός. Αν δεν ήταν στη φυλακή, θα ήταν στη ζωή μου. Φυσικά και θέλω να είμαι εκεί για το γιο μου. Κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λεπτό. Θέλω να ξέρει πως ο πατέρας του θα είναι πάντα εκεί για εκείνον. Το σκέφτομαι κάποιες φορές, ότι ο πατέρας μου δεν ήταν δίπλα μου. Την ίδια στιγμή, όμως, αγαπώ τον πατέρα μου. Απλά έκανε κάποια λάθη στη ζωή του και κατέληξε στη φυλακή.

Πολλοί, όταν γίνονται γονείς για πρώτη φορά, γεμίζουν ανησυχίες και φόβους. Έγινε αυτό και με εσάς;

Ακόμα και τώρα, μπορεί να βγάζει κάτι στο πρόσωπό του και κάνουμε σαν τρελοί. Λέμε «κάτι έχει, πρέπει να τον πάμε στο νοσοκομείο!». (γέλια) Είναι η πρώτη φορά, πολλά πράγματα μας είναι καινούρια, αλλά τα συνηθίζουμε. Είμαστε και σε άλλη χώρα και δεν μπορώ, αν γίνει κάτι, να πάρω το αμάξι μου και να πάω στο σπίτι της μητέρας μου για συμβουλές. Είναι ωραία, όμως, το απολαμβάνω!

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχεις, με τα ταξίδια που κάνεις, η γυναίκα σου μένει πίσω για την οικογένεια. Και ξέρεις τι λένε. «Πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα, κρύβεται μια δυνατή γυναίκα»!

Είναι όντως πολύ δυνατή! Ξέρει τη ζωή μου, το πρόγραμμά μου, πως θα χρειαστώ ξεκούραση και μού τα προσφέρει όλα. Εκείνη είναι σπίτι με το μικρό και το ξέρω πως της είναι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν παραπονιέται, ποτέ δεν κλαίει. Με υποστηρίζει πολύ. Παράτησε τα πάντα για να έρθει να ζήσει μαζί μου. Έτσι απλά! Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Σίγουρα είναι αυτή που κρατάει την οικογένειά μας δεμένη!

Πόσα παιδάκια σχεδιάζετε να κάνετε;

Μόνο δύο! Δεν θέλω περισσότερα. Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Κι αν δεν είναι κορίτσι το δεύτερο;

Αν δεν είναι... Αχ, δεν ξέρω... Πρέπει να κάνω κι ένα κορίτσι! (γέλια) Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά, κι αν δεν πετύχει, σκέφτομαι την υιοθεσία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα