Ζούρος: «Χάσαμε την χημεία και την ταυτότητα μας λόγω τραυματισμών»

Ζούρος: «Χάσαμε την χημεία και την ταυτότητα μας λόγω τραυματισμών»

Gazzetta team
Ζούρος: «Χάσαμε την χημεία και την ταυτότητα μας λόγω τραυματισμών»

bet365

Στους τραυματισμούς που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο Περιστέρι στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος μετά την ήττα από τη Νίζνι.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Περιστερίου από την Νίζνι

Ο προπονητής του Περιστερίου είπε: «Συγχαρητήρια στη Νίζνι, που κέρδισε δίκαια. Είναι μια ομάδα με το ίδιο ρόστερ και τον ίδιο προπονητή. Έχει την ίδια φιλοσοφία και πιστεύω ότι θα πάει μακριά στον θεσμό. Θέλω να συγχαρώ τους φιλάθλους μας, δεν μπορώ να μην ξεκινήσω από αυτούς. Ο δρόμος είναι μακρύς, εμείς επιστρέψαμε μετά από 15 χρόνια στην Ευρώπη σ' ένα απαιτητικό όσο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι αλλά στην συνέχεια μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Στο τέλος χάσαμε στις λεπτομέρειες, για ένα ριμπάουντ, μια άμυνα...

Έχουμε χάσει την χημεία μας και την ταυτότητα μας, λόγω των τραυματισμών, ελπίζω σύντομα να είμαστε πλήρεις για να κερδίζουμε και πάλι. Προχωράμε μπροστά, τώρα πρέπει να ανασυνταχτούμε για να κερδίσουμε τον Ήφαιστο»Η ζωή συνεχίζεται έχουμε μπροστά μας τον αγώνα κυπέλλου με τον Ήφαιστο, όπου είναι νοκ άουτ και δεν υπάρχει αύριο. Πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε... Στην Ευρώπη είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, παίζουμε με ομάδες που έχουν πολύ καλά ρόστερ και παίκτες με εμπειρία. Δεν μπορώ να πω μέχρι που θα φτάσουμε, αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα