Περιστέρι: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Νίζνι (vids)

Gazzetta team
Περιστέρι: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Νίζνι (vids)

bet365

Το Περιστέρι winmasters υποδέχεται τη Νίζνι (5/11, 19:00) με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στο Basketball Champions League και το gazzetta.gr γράφει για τους Ρώσους που έχουν... προϋπηρεσία στην EuroLeague.

Ο Προμηθέας υποχρέωσε το Περιστέρι winmasters στην πρώτη ήττα του στην EKO Basket League και πλέον η ομάδα του Ηλία Ζούρου στρέφεται εκ νέου στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της αφού ακολουθεί ο αποψινός αγώνας με τη Νίζνι Νόβγκοροντ στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Το Περιστέρι ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Τενερίφη και φιγουράρει στην 4η θέση του Group C έχοντας ρεκόρ 2-1. Το ίδιο ρεκόρ έχει η Νίζνι που ηττήθηκε στην πρεμιέρα του BCL από την Τενερίφη (81-67) κι εν συνεχεία μέτρησε δυο σερί νίκες επί της Μπάμπεργκ (58-73) και της Μόρναρ (89-69.).

Η ρωσική ομάδα συμμετείχε στην EuroLeague της σεζόν 2014-15 όπου προκρίθηκε στο Top-16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας συνολικό ρεκόρ 8-16.

Στο ρόστερ εκείνης της ομάδας δέσποζαν ο νυν «ερυθρόλευκος» Τέιλορ Ρότσεστι, ο Τρέι Τόμπκινς και ο Άρτσιομ Παρακχούσκι, ο οποίος έφτιαξε το όνομα του στη Νίζνι κι εν συνεχεία αγωνίστηκε στις Ούνικς Καζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρίτας Βίλνιους και Παρτίζαν. Στην άκρη του πάγκου βρισκόταν ο Άιναρς Μπαγκάτσκις για τη Νίζνι που είχε γνωρίσει δυο ήττες από τον Ολυμπιακό, 82-91 στη Ρωσία και 77-70 στο Φάληρο.

Σε ό,τι αφορά την εφετινή σεζόν, η Νίζνι έχει ως MVP τον Αμερικανό σέντερ Ντάρλιν Ουίλις, ο οποίος μετράει 17.3 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ μ.ό. Στο ρόστερ της δεσπόζουν επίσης οι Μπράντον Μπράουν (12π., 8.7ασ.) και Ευγκένι Μπαμπούριν (8.3π., 5ριμπ., 2.3ασ.).

Στα της VTB League, η Νίζνι φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 3-1.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα