Φελντέιν: MVP της 3ης αγωνιστικής στο BCL! (pic & vid)

Κάτια Πετροπούλου
Φελντέιν: MVP της 3ης αγωνιστικής στο BCL! (pic & vid)

bet365

«Πολυτιμότερος Παίκτης» για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League ο Τζέιμς Φελντέιν.

Ο Δομινικανός γκαρντ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, οδήγησε την Χάποελ Ιερουσαλήμ στη νίκη επί της Ράστα Βέχτα (98-87), με 25 πόντους (2/2δ., 6/9τρ., 3/3β.), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 26:07, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο ranking.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, δήλωσε: «Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Κάνω πολλά σουτ στην προπόνηση, αλλά και στο χέσταμα, για να βρω ρυθμό. Στην προθέρμανση πριν από το ματς με την Βέχτα, έκανα το ίδιο κι ένιωσα πως μπορώ να τα καταφέρω και στο παιχνίδι. Όταν ευστοχώ σε μερικά σουτ, νιώθω ότι μπορώ να το κάνω από παντού.

Δεν έχει σημασία πόσους πόντους θα βάλω. Θέλω μόνο να νικάω, γιατί με αυτό χαίρομαι. Θα κάνω τα πάντα για να νικάει η ομάδα μου. Αν αυτό σημαίνει να σκοράρω μερικούς πόντους, τότε αυτό θα κάνω.

Πνευματικά, θέλω να παίζω καλά και ο προπονητής μού δίνει πολλή αυτοπεποίθηση σε κάθε αγώνα. Αλλά είναι και δικό μου θέμα αυτό. Αν δω την μπάλα να μπαίνει μέσα μερικές φορές, τότε η αυτοπεποίθησή μου αυξάνεται. Αλλά ακόμα κι αν δεν μπει, ξέρω πως έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι' αυτό και κάποιες φορές θα αποτύχω κιόλας. Αν δεν είναι σε αυτό το παιχνίδι, θα συμβεί στο επόμενο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα