BCL Rankings: Στην 10άδα ΑΕΚ - Περιστέρι, προτελευταίος ο ΠΑΟΚ

Κάτια Πετροπούλου
BCL Rankings: Στην 10άδα ΑΕΚ - Περιστέρι, προτελευταίος ο ΠΑΟΚ

bet365

Το Basketball Champions League δημοσίευσε τα rankings, με την ΑΕΚ και το Περιστέρι να είναι στο ΤΟΡ 10 και τον ΠΑΟΚ να φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις.

Συγκεκριμένα, για την «Βασίλισσα», που κατέλαβε την 8η θέση, αναφέρεται: «Η ΑΕΚ είναι άθλια στο εγχώριο πρωτάθλημα - κάτι που χωρίς αμφιβολία θα αλλάξει - αλλά το πρώτο της ματς στο BCL ήταν εξωπραγματικό!», με παραπομπή στο διάβασμα του Κιθ Λάνγκφορντ στο low post.

Μια θέση παραπάνω (7η) είναι το νεοφώτιστο στο θεσμό, Περιστέρι Winmasters, για το οποίο επισημαίνεται: «Φυσικά μια ομάδα με το όνομα "winmasters" είναι... μάστερ στις νίκες παντού. Έχουν ένα τέλειο 5-0 σε Ευρώπη και Ελλάδα, και δεν έχουμε να προσθέσουμε περισσότερα».

Όσο για τον 31ο ΠΑΟΚ; «Παρόμοια κατάσταση με την Γκαζιαντέπ, ο ΠΑΟΚ έχει μια μόλις νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Είχαν στα... σχοινιά την Μπεσίκτας την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ξέχασαν πως να παίζουν τα τελευταία πλεντε λεπτά, επιτρέποντας στην τουρκική ομάδα να πάρει το βραβείο της καλύτερης... ασπρόμαυρης ομάδας!».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα