Παπαθεοδώρου: «Ο πήχης είναι ψηλά κι εμείς είμαστε χαμηλά ακόμη»

Παπαθεοδώρου: «Ο πήχης είναι ψηλά κι εμείς είμαστε χαμηλά ακόμη»

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Ο πήχης είναι ψηλά κι εμείς είμαστε χαμηλά ακόμη»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ έμεινε ικανοποιημένος, αλλά και ταπεινός μετά τη νίκη επί της Ορτέζ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Ο Ελληνας τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε αρχικά πως, «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την σημερινή εμφάνιση. Έκαναν καλή δουλειά και είμαι χαρούμενος για τη νίκη αυτή. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Η Ορτέζ είναι κλασσική γαλλική ομάδα. Θέλαμε να ελέγξουμε τη δημιουργία τους και να σταματήσουμε τον Μουρ. Είχε μόνο 2 ασίστ. Θέλαμε να οργανώσουμε την επίθεσή μας, να βρούμε ελεύθερους παίκτες και είμαι χαρούμενος γιατί για 35 λεπτά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε πολλή δουλειά πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τόνισε πως, «Είμαστε συνειδητοποιημένοι όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα, για το ποιοι είμαστε αυτή τη στιγμή. Ο πήχης είναι ψηλά και εμείς είμαστε χαμηλά. Οι παίκτες ξέρουν την καθημερινότητα, εμείς είμαστε στην αρχή. Ακόμα και σήμερα είχαμε κομμάτια που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στο υψηλό επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε αυτά τα λάθη δεν συγχωρούνται. Έχουμε έρθει να κάνουμε μια δύσκολη και απαιτητική δουλειά. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Έχουμε κάποιες προσωπικότητες που θέλουμε να τις βάλουμε στο δρόμο που θέλουμε εμείς. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά και στο πνευματικό κομμάτι και σε αυτό πάνω προσπαθούμε να πιέσουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα