Καμπερίδης: «Σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στην Ευρώπη»

Καμπερίδης: «Σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στην Ευρώπη»

bet365

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα οι παίκτες του Περιστερίου winmasters, αφού η προσεχής εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην ΕΚΟ Basket League δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στους «κυανοκίτρινους».

Η αποστολή του Περιστερίου προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί κατευθύνθηκε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου έγινε προπόνηση.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, ειδικά όταν αυτή έρχεται εκτός έδρας, απέναντι σ' έναν αντίπαλο δυνατό όπως είναι η Γκαζιαντέπ. Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα. Κατάφερε μάλιστα να μπει γρήγορα στον ρυθμό και τις απαιτήσεις του αγώνα. Πράγμα που είναι το δεύτερο σημαντικό κέρδος μετά τη νίκη επί της τουρκικής ομάδας», ανέφερε ο συνεργάτης του Ηλία Ζούρου, Σάββας Καμπερίδης για το πρώτο «διπλό» στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

«Απο 'δω και πέρα τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Και θα πρέπει να προσαρμοστούμε σ' αυτούς του ρυθμούς, καθώς μπροστά μας έχουμε πλέον έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ και θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί». επισήμανε αναφορικά με την αναμέτρηση του Σαββάτου με τους κιτρινόμαυρους στο ΟΑΚΑ και κατέληξε:

«Η ομάδα θα πρέπει να χτίσει μέσα από αυτά τα παιχνίδια χαρακτήρα νικητή, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη σε κάθε αγώνα».

Στην προπόνηση του Περιστερίου winmasters δεν πήραν μέρος ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες (ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, δεν αγωνίστηκε με την Γκαζίαντεπ και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ), ο Γιάννης Αγραβάνης (έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη, ενώ ταλαιπωρείται και από ίωση) και ο Στίβεν Γκρέι (ίωση).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα