Ματσιούλις: Γλίτωσε τα χειρότερα, εξετάσεις και στην Αθήνα (pic)

Ματσιούλις: Γλίτωσε τα χειρότερα, εξετάσεις και στην Αθήνα (pic)

bet365

Οι πρώτες εξετάσεις του Γιόνας Ματσιούλις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και ο Λιθουανός θα κάνει νέες, με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα. Εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Γιόνας Ματσιούλις ήταν ο άτυχος της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ, αφού στα πρώτα 15'' της δεύτερης περιόδου αποχώρησε με χτύπημα στον ώμο.

Ο Λιθουανός διεκομίσθη στο νοσοκομείο και όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Χάιν, τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας έδειξαν ότι δεν έχει σπάσει τίποτα, αλλά φοράει φάκελο ανάρτησης ώμου (sling).

Με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, ο Ματσιούλις θα κάνει νέες εξετάσεις, για να σιγουρέψει η ομάδα ότι ο παίκτης της δεν έχει τίποτα σοβαρό, ενώ δεν αναμένεται να αγωνιστεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά: Από οστικό οίδημα κεφαλής αριστεράς κερκίδας (στον αγκώνα) με πιθανή συνδεσμική βλάβη ταλαιπωρείται ο Γιόνας Ματσιούλις. Αυτό έδειξε ο πρώτος απεικονιστικός έλεγχος σε νοσοκομείο της Βαμβέργης. Θα ακολουθήσει λεπτομερής απεικονιστικός έλεγχος με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα