Ζήσης: «Περίεργη η επιστροφή στο ΟΑΚΑ, πέρασε μια... ζωή»!

Ζήσης: «Περίεργη η επιστροφή στο ΟΑΚΑ, πέρασε μια... ζωή»!

bet365

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τη διαιτησία και την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός της Μπάμπεργκ μίλησε στον «αέρα» του «ΣΠΟΡ FM 94.6» και είπε:

Για τη νίκη της ομάδα του και τη διαφορά: «Κερδίσαμε, αλλά το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων δεν είναι κάτι στο μπάσκετ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και το άφησαν οι διαιτητές. Νομίζω πως οι διαιτησίες είναι λίγο ασταθείς στη διοργάνωση αυτή. Έχει παράπονα και η ΑΕΚ και η Μπάμπεργκ για αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και συγκεκριμένο τρόπο που επιτίθεται και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η απουσία του Ματσιούλις, ο οποίος βοηθάει πολύ στο παιχνίδι της. Τού εύχομαι περαστικά. Περιμένουμε μια σκληρή ρεβάνς στην Αθήνα».

Για τους τομείς που βελτιώθηκε η Μπάμπεργκ: «Σίγουρα είχαμε καλή ψυχολογία και διορθώσαμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε μια ομάδα που στηρίζεται στο ατομικό ταλέντο. Παλαιότερα δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε έτσι σκληρά, όπως σήμερα. Αλλά διορθώνουμε πράγματα, δουλεύουμε στην ομαδικότητα και σήμερα μας βγήκε απέναντι σε μια καλή αμυντικά ομάδα, που έχει σωστή τακτική και προσήλωση στο πλάνο της».

Για την επιστροφή του στην Αθήνα: «Αρχικά ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ που τραγούδησε το όνομα μου. Θα είναι περίεργη η επιστροφή μου στο ΟΑΚΑ, μετά από τόσα χρόνια. Πέρασε μια ολόκληρη ζωή. Η Αθήνα μού λείπει... το μέλλον θα δείξει».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα