Μπάνκι για διαιτησία: «Όλοι είδαν τι έγινε, αλλά προχωράμε»

Μπάνκι για διαιτησία: «Όλοι είδαν τι έγινε, αλλά προχωράμε»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για τα λάθη της ΑΕΚ κόντρα στην Μπάμπεργκ, αλλά και για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Ο Ιταλός προπονητής είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, έπαιξαν ένα ματς με πολλή ένταση. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματα και την πίεση ενός τόσο σημαντικού αγώνα και είδατε πόσο δυσκολευτήκαμε στην αρχή, χάνοντας εύκολα καλάθια. Στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε και τον τραυματισμό του Ματσιούλις.

Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο επίπεδο, οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν το ματς. Για κάποια πράγματα μετανιώνουμε και πρέπει να τα διορθώσουμε, ενόψει της ρεβάνς.

Ξέρουμε καλά ποιον έχουμε απέναντί μας. Η Μπάμπεργκ παίζει εξαιρετικά τελευταία, δεν έχει χάσει στα τελευταία 12-13 ματς και πρέπει να προσεγγίσουμε το επόμενο παιχνίδια, ώστε να κάνουμε κάτι παραπάνω, κάτι ξεχωριστό, γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για τη διαιτησία, σχολίασε: «Δεν θέλω να το σχολιάσω και να ξοδέψω ενέργεια σε αυτό. Παίξαμε 40 λεπτά από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα πρέπει να κάνουμε reset, να μη μιλάμε και να μη σχολιάζουμε πράγματα και πάμε αυτή τη σημαντική διοργάνωση σε μια κατεύθυνση που δεν αξίζει σε κανέναν. Όλοι είδαν τι έγινε στο παρκέ, μπορείτε να συμφωνήσετε ή όχι, δεν έχει σημασία. Το παιχνίδι τελείωσε. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το παιχνίδι μας. Ας προετοιμαστούμε, έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο απέναντί μας, αλλά θέλουμε να αποδείξουμε πως θα παλέψουμε ως το τέλος».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα