ΑΕΚ: Οι διαιτητές στις αναμετρήσεις με την Μπάμπεργκ

ΑΕΚ: Οι διαιτητές στις αναμετρήσεις με την Μπάμπεργκ

bet365

Σε περίπου μια εβδομάδα, η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Μπάμπεργκ (27/03, 21:00), για το πρώτο ματς των «8» του Basketball Champions League.

Η ευρωπαϊκή διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους διαιτητές της αναμέτρησης, οι οποίοι είναι οι: Μανουέλ Ματσόνι (Ιταλία), Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία) και Γενούζ Τσάλικ (Πολωνία).

Όσον αφορά τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ (03/04, 19:30), εκεί θα βρεθούν οι Αλεξάνταρ Γκλίσιτς (Σερβία), Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία) και Όσκαρς Λόυτσις (Λετονία).

Επίσης, θα βρεθούν κι Έλληνες διαιτητές σε παιχνίδια του BCL. O Παναγιώτης Αναστόπουλος ορίστηκε στο Χάποελ Ιερουσαλήμ - Τενερίφη (27/03, 19:30) και στο Ναντέρ - Μπολόνια (27/03, 21:30). Στο Μπολόνια - Ναντέρ (03/04, 21:30) υπάρχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση, αφού σε αυτό ορίστηκαν οι Γιώργος Πουρσανίδης και Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα