Τσόχλας: «Να έχουμε ψυχική ισορροπία»

Gazzetta team
Τσόχλας: «Να έχουμε ψυχική ισορροπία»

bet365

Ο Απόλλων Τσόχλας έκρινε ότι οι… αριθμοί και η προϊστορία δεν θα παίξουν ρόλο στον αυριανό (5/3, 19:30) πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ στο BCL, όσο η θέληση και το πάθος.

«Καταρχήν, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στη φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες και πρέπει να φανούμε δυνατοί για να διεκδικήσουμε την πρόκριση», είπε αρχικά και στάθηκε περισσότερο στην ισορροπία συναισθημάτων που πρέπει να έχει η ομάδα του. «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για μένα δεν παίζει ρόλο η προϊστορία. Θα είναι ιδιαίτερα παιχνίδια γιατί είναι και διπλά. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, πνευματική δύναμη και ισορροπία συναισθημάτων. Εννοώ ότι δεν πρέπει να έχουμε διακυμάνσεις στην ψυχολογία μας, δεν χρειάζεται ο υπέρ ενθουσιασμός ή η έντονη απογοήτευση. Μη ξεχνάμε ότι όλα θα κριθούν σε 80 λεπτά».

Σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει και τη διαφορά, απάντησε… «αυτό θα το δείξει το παιχνίδι. Θα δούμε πώς θα πάει το παιχνίδι. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά και να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την κάθε κατάσταση».

Σχολιάζοντας την εικόνα της ΑΕΚ, αναφέρθηκε προσωπικά στον Τζόρνταν Θίοντορ. «Με την ΑΕΚ γνωριζόμαστε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι είναι καλή σε κάποια σημεία. Πλέον ο Θίοντορ έχει απορροφηθεί στην ομάδα και είναι ο ηγέτης της ΑΕΚ. . Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας, να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να τρέξουν, αλλά και τα επιθετικά ριμπάουντ. Για μένα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η θέληση και το πάθος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα