Γκος: «Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ»! (vid)

Γκος: «Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ»! (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (5/3, 19:30) στο Game 1 της φάσης των «16» του Basketball Champions League και ο Φιλ Γκος εξήγησε πως η σειρά με την «Ένωση» είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους» να γράφουν ιστορία.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του BCL απέναντι στην ΑΕΚ και ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε σχετικά στη Media Day του ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena:

«Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε παίξει πάρα πολλές φορές με την ΑΕΚ τα χρόνια που είμαι εδώ. Δεν νομίζω πως θα είναι ένα παιχνίδι που θα παίξουν ρόλο τα συστήματα αλλά το ποιος θέλει την μπάλα περισσότερο, ποιος θα διεκδικήσει την μπάλα, ποιος θα έχει περισσότερη ενέργεια για το ριμπάουντ... Πιστεύω ότι θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, είναι ένας αγώνας που θέλουν να παίζουν οι επαγγελματίες παίκτες και θα είναι ένα πολύ ωραίο ματς για όλους μας».

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει τη διαφορά, αλλά έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει ό,τι έγινε πέρυσι με την Καρσίγιακα όπου η ομάδα του ουσιαστικά απώλεσε μια διαφοράς 20 πόντων σε τρία αγωνιστικά λεπτά. «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Είχαμε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση πέρυσι με την Καρσίγιακα, προηγηθήκαμε με μεγάλη διαφορά αλλά τη χάσαμε. Πάντα ξεκινάς με σκοπό να κερδίσεις», είπε.

Έκρινε επίσης ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ γνωρίζονται πολύ καλά τονίζοντας όμως ότι… «έχουμε παίξει αρκετές φορές στα τελευταία δύο χρόνια αλλά χάσαμε μόνο τη μία», ενώ του αναφέρθηκε και η πεποίθηση του Σαντ Ρος της ΑΕΚ ο οποίος εκτίμησε ότι η «Ένωση» μπορεί να σταματήσει τόσο τον ίδιο όσο και τον Ουίλιαμ Χάτσερ. «Καλά κάνει και σκέφτεται έτσι, αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιου είδους διαδικασίες, αλλά παίζω με σκοπό να δώσω το 100%. Μου κάνει εντύπωση βέβαια αυτό που είπε. Δεν κρατάω κακία. Δε νομίζω ότι μπορούν να μας σταματήσουν και τους δύο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα