Βιντορέτα: «Στον ΠΑΟΚ κάνουν τρομερή δουλειά»

Gazzetta team
Βιντορέτα: «Στον ΠΑΟΚ κάνουν τρομερή δουλειά»

bet365

Ο Τσους Βιντορέτα έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με την ομάδα που είχε αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο προπονητής της Τενερίφης είπε αρχικά… «συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Κάνουν τρομερή δουλειά σε όλη τη σεζόν. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, εμείς είχαμε καλό ρυθμό στην αρχή ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε αβαντάζ από τους παίκτες του πάγκου. Με την άμυνά μας πήραμε διαφορά τριών πόντων στο ημίχρονο και το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε πολύ με το πρώτο. Αρχίσαμε καλά αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο τέλος της τρίτης περιόδου. Η αντίδραση μας όμως ήταν καλή, πήραμε μία διαφορά οχτώ πόντων και μαζί τη νίκη», είπε και αναφέρθηκε στην εξαιρετική απόδοση του Κόλτον Αϊβερσον. «Η αντίδραση του ήταν εξαιρετική και η προσφορά του ήταν καταλυτική για να πάρουμε μία διαφορά που δεν είναι η πραγματική απόσταση μας με τον ΠΑΟΚ, γιατί το παιχνίδι ήταν κλειστό».

Σε ερώτηση σχετική με την εικόνα του ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τις παλιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικό κόουτς κι έχει μεγάλο ρόστερ φέτος σε σχέση με την πρώτη χρονιά που τον αντιμετώπισα. Είναι μία ομάδα που παίζει μοντέρνο μπάσκετ και πολύ ωραία στην άμυνα. Νιώθω την επιρροή του Ηλία Παπαθεοδώρου σε αυτό το παιχνίδι. Κάνουν τρομερή δουλειά. Νομίζω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από εκείνον που αντιμετώπισα στην πρώτη σεζόν του BCL. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που διεκδικεί μία συμμετοχή του σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα