Μπάνκι: «Να διασφαλίσουμε τη θέση μας»

Μπάνκι: «Να διασφαλίσουμε τη θέση μας»

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Να διασφαλίσουμε τη θέση μας»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λιετκαμπέλις (29/01, 19:00), για την 13η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Ιταλός προπονητής των «κιτρινόμαυρων» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Αύριο παίζουμε τον τελευταίο μας εκτός έδρας αγώνα στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του BCL. Η Λιετκαμπέλις τον τελευταίο καιρό έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κέρδισε με περίπου... είκοσι πόντους τη Μπάμπεργκ, και στο εγχώριο πρωτάθλημα επικράτησε της Λιέτουβος Ρίτας, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες από τη Ζαλγκίρις.

Η Λιετκαμπέλις έχει πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ, με ποιοτικούς γκαρντ, όπως ο Γουίλσον και ο Γιασάιτις, ο οποίος είναι εξαιρετικός σκόρερ. Διαθέτει μεγάλα κορμιά στη ρακέτα.

Από την πλευρά μας, ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς. Δεν θα παίξει ο αρχηγός, ο Ντούσαν Σάκοτα. Οι Χάντερ, Τζέιμς και Τσαλμπούρης πρέπει να παίξουν και γι’ αυτόν.

Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, ώστε να διασφαλίσουμε σε μεγάλο βαθμό τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα