Τέπιτς: «Δεν έχει σημασία η θέση που παίζω»

Gazzetta team
Τέπιτς: «Δεν έχει σημασία η θέση που παίζω»

bet365

Ο Μιλένκο Τέπιτς αποδείχθηκε παίκτης… παντός καιρού και συνθηκών και τι απέδειξε με το double double που είχε απέναντι στην Οπάβα.

Ο Σέρβος γκαρντ μάλλον υποβάθμισε την επίδοσή του λέγοντας ότι… «δεν έχει σημασία για μένα. Το σημαντικό είναι οι νίκες. Σε ένα ματς μπορεί να έχω μεγάλο ή μικρό ρόλο. Το θέμα είναι να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τις νίκες», για να αναφερθεί στην επιβλητική νίκη επί της Οπάβα. «Η Οπάβα είχε έλλειψη επιθυμίας έπειτα από τις διαδοχικές ήττες. Το ματς είχε να κάνει με τη δική μας παρουσία. Θέλαμε τη νίκη αλλά πέραν αυτού και το κάναμε παίζοντας με πολλούς παίκτες που έδειξαν καλό πρόσωπο. Εχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια της προσπάθειας μας».

Ρωτήθηκε μάλιστα για το γεγονός ότι χρειάστηκε να παίξει και στη θέση «4». «Δεν έπαιξα πολύ στην καριέρα μου στη συγκεκριμένη θέση, αλλά από τη στιγμή που το χρειάστηκε η ομάδα, το έκανα. Πλέον έχουμε έναν επιπλέον ψηλό ο οποίος θα βοηθήσει. Γενικώς όμως, δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής. Το βασικότερο όμως είναι κάνουμε τη δουλειά μας όσο γίνεται καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα