Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε πεινασμένοι για τα παιχνίδια που έρχονται»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε πεινασμένοι για τα παιχνίδια που έρχονται»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που πρέπει να έχει η ομάδα του, στη διαχείριση των προβλημάτων αλλά και στον Τζέφερσον.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε αρχικά ότι «κάναμε εξαιρετική δουλειά στην επίθεση και στην άμυνα και συγχαρητήρια στους παίκτες. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και πεινασμένοι για τα παιχνίδια που έρχονται. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία του Τζέφερσον ο οποίος τόσο στο παιχνίδι όσο και στην προπόνηση είχε την εικόνα που περιμέναμε. Είναι παίκτης που μπορεί να μας στηρίξει».

Αναφορικά με τη διαχείριση του υλικού, υποστήριξε: «Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι και να παίξουν αναλόγως των συνθηκών. Έχουν καλή νοοτροπία και το κάνουν», ενώ σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδα ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου απάντησε: «Είναι μεγάλο κίνητρο, θέλουμε να πετύχουμε σε όλους τους στόχους μας αλλά προέχει το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί».

Ερωτηθείς για τη διαχείριση των προβλημάτων, είπε: «Είχαμε πει στην αρχή ότι η ομάδα θα εξελίσσεται κι αυτό γίνεται ανεξαρτήτως των προβλημάτων. Δεν είναι μόνο ένα το στοιχείο που μας κάνει να έχουμε αυτό το πρόσωπο. Οι χαρακτήρες των παιδιών μας βοηθάνε να αντιδρούμε εξαιρετικά, σεβόμενοι τον σύλλογο που υπηρετούν. Ο Τέπιτς έμεινε για πρώτη φορά 40 λεπτά μετά το 2009, τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας και ήταν εξαιρετικός. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι παίκτες στην ομάδα και αυτό είναι ένα από τα μυστικά της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα