Σχίζας: «Εντυπωσιάστηκα με τον Τζέφερσον»

Gazzetta team
Σχίζας: «Εντυπωσιάστηκα με τον Τζέφερσον»

bet365

Ο Σταύρος Σχίζας ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Οπάβα και μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στον Τζόντρε Τζέφερσον.

Ο τελευταίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου και πλησίασε το double double. «Είμαι εντυπωσιασμένος από τον Τζέφερσον ο οποίο μετά από μία προπόνηση και με τόσες πληροφορίες που πήρε, είδαμε ότι ανταποκρίθηκε εξαιρετικά», είπε ο Σχίζας. Αναφερόμενος στην εικόνα του παιχνιδιού αλλά και στο γεγονός ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου, απάντησε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι περίεργα γιατί μπορεί να παρουσιαστείς χαλαρός. Θέλαμε να εκτελέσουμε σωστά, αυτό κάναμε. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, αυτό είπαμε ότι έπρεπε να κάνουμε στα αποδυτήρια και το αποδείξαμε. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, προσπαθώ να είμαι πάντα έτοιμος και να δώσω στην ομάδα ότι μπορώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα