Άρωμα Βραζιλίας στο PAOK SPORTS ARENA

Άρωμα Βραζιλίας στο PAOK SPORTS ARENA

Gazzetta team
Άρωμα Βραζιλίας στο PAOK SPORTS ARENA

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται μια ομάδα ακαδημιών από τη Βραζιλία και σήμερα (23/1, 19:30) θα βρεθεί στο PAOK SPORTS ARENA για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Δικεφάλου με την Οπάβα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Μία ομάδα 14 παιδιών από τη Βραζιλία και την ακαδημία μπάσκετ Cirquito Europeu de Basquete θα παρακολουθήσει τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την BK Opava για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League. Η παρουσία τους είναι στο πλαίσιο της εβδομάδας που πραγματοποιούν πρόγραμμα προπονήσεων στο PAOK Sports Arena, υπό την επίβλεψη του Νίκου Σταυρόπουλου και τις οδηγίες του προπονητή των ακαδημιών Θωμά Ντίκα.

Η ομάδα τους Circuito Europeu de Basquete έχει τη δυνατότητα αυτές τις ημέρες να γνωρίσει εις βάθος τη φιλοσοφία και ιστορία τόσο του ελληνικού μπάσκετ όσο και του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της ομάδας Antonio Krebs junior, είναι φαν του ευρωπαϊκού μπάσκετ και προτίμησε να τους φέρει στην Ευρώπη και όχι να τους πάει στην Αμερική για να γνωρίσουν όπως είπε «the real basketball». Ο Pitu, όπως είναι το nickname του, γνωρίζει πολύ καλά τις διαφορετικές φιλοσοφίες και σχολές μπάσκετ στην Ευρώπη όπως η σερβική, η λιθουανική, η ελληνική και εδώ βρήκε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να έχουν τα παιδιά τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δούνε κάτι διαφορετικό από αυτά που διδάσκονται στη χώρα τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα