Γιατράς: «Μια ιστορική στιγμή για τον Προμηθέα»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γιατράς: «Μια ιστορική στιγμή για τον Προμηθέα»!

bet365

Ο Προμηθέας έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στους «16» του BCL και ο Μάκης Γιατράς αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο που δίνει ώθηση στην ομάδα.

Ο προπονητής των Πατρινών εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ιστορική νίκη επί της Στρασμπούρ που φέρνει τον Προμηθέα... αγκαλιά με την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League:

«Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μου. Είναι η πρώτη μας συμμετοχή στο BCL και έχουμε φτάσει ως εδώ. Στην αρχή της σεζόν είχαμε πει απλά να το χαρούμε. Παίζουμε σε έναν δύσκολο όμιλο, με ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό στις χώρες τους. Οι 4 εξ αυτών έφτασαν πέρσι μέχρι τους 8 του BCL. Έχουμε κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια μέχρι στιγμής και έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες όπως η σημερινή.

Αφιερώνουμε το αποτέλεσμα στον κόσμο που μας δίνει πάντα ώθηση. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε τραυματισμούς και ιώσεις που μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ φέτος. Τα παιδιά τα δίνουν όλα σε καθημερινή βάση. Προσωπικά, ευχαριστώ και όλο το staff για τη δουλειά που κάνει. Πλέον, αφήνουμε για λίγο το BCL και επικεντρωνόμαστε στο μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι στην Αθήνα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα έχουμε μια παραπάνω μέρα δουλειάς. Όταν είμαστε γεμάτοι και δεν έχουμε απουσίες, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να πιέσουμε περισσότερο.

Όποιος παίζει καλύτερα θα είναι μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαστε εδώ για να ευχαριστούμε τους παίκτες, αλλά για να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να φτάνουμε σε νίκες. Σήμερα τα παιδιά έβγαλαν τρομερή ενέργεια. Ο Μπράουν έκανε βουτιές στο παρκέ, ο Γκίκας πήδαγε για ριμπάουντ απέναντι σε πανύψηλους αντιπάλους. Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας. Παίζει για 3η χρονιά στον Προμηθέα και σε κάθε παιχνίδι δίνει το 100% ανεξάρτητα από το αν μπαίνει η μπάλα στο καλάθι. Αυτό ισχύει και για όλα τα παιδιά. Ακόμη και για τον Πέτρο (σ.σ. Γερομιχαλό), τον οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει στα τελευταία παιχνίδια. Ο Έλις έπαιξε με διάστρεμμα. Είναι βελτιωμένος, ειδικά στο θέμα της συγκέντρωσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα