Παπαθεοδώρου: «Η Ναντέρ είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

Παπαθεοδώρου: «Η Ναντέρ είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Η Ναντέρ είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (16/1, 21:30) τη Ναντέρ στη Γαλλία στο πλαίσιο του BCL και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση της.

Σε περίπτωση νίκης, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL καθώς θα αποκτήσει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας απέναντι στη γαλλική ομάδα, πέραν του ότι έχει πιο εύκολο πρόγραμμα στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα θα προπονηθεί σε λίγη ώρα στο Palais des Sports Maurice-Thorez με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στη σημασία αλλά και στη δυσκολία του αγώνα. «Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα που έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μεγάλη ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, καλή δημιουργία και κυκλοφορία της μπάλας κι αυτά είναι δύο κομμάτια του παιχνιδιού τους, τα οποία πρέπει να ελέγξουμε και να περιορίσουμε», σχολίασε και συμπλήρωσε:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Nanterre βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κέρδισε με μία διαφορά σχεδόν 50 πόντων τη Βόννη στο τελευταίο της παιχνίδι στο BasketballChampions League, το περασμένο Σάββατο νίκησε και την πρωτοπόρο του Γαλλικού πρωταθλήματος Villeurbanne. Εμείς ήρθαμε στη Γαλλία με το σκεπτικό να κάνουμε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που θα μας ανοίξει ξεκάθαρα το δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα