«Έπεσε» στα rankings του BCL η ΑΕΚ, στο ΤΟΡ10 Προμηθέας - ΠΑΟΚ! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
«Έπεσε» στα rankings του BCL η ΑΕΚ, στο ΤΟΡ10 Προμηθέας - ΠΑΟΚ! (pics)

bet365

Η ήττα από την Μπάμπεργκ «έριξε» την ΑΕΚ από την πρώτη θέση των power rankings του BCL, ενώ οι Προμηθέας και ΠΑΟΚ βρίσκονται μέσα στη δεκάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχασαν πολύ... έδαφος, αφού βρέθηκαν στο Νο.3, με την επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της FIBA να αναφέρει: «Οι πιστοί υπηρέτες της "Βασίλισσας" δεν πρέπει να ανησυχούν με την πτώση στην κατηγορία. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να... αναστατώσει τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά θα έχουν την ευκαιρία τους στη συνέχεια της σεζόν, ειδικά με την προσθήκη του Τζόρνταν Θίοντορ. Ο πρώην MVP της διοργάνωσης είχε 11 πόντους σε 21 λεπτά στην πρώτη του εμφάνιση για την ΑΕΚ, στη νίκη επί του Κολοσσού. Ρεκόρ σεζόν: 18-7».

Η ομάδα της Πάτρας ανέβηκε στο Νο.9, όπου σημειώνεται: «Ρίξαμε μια ματιά στο σημειωματάριο του Μάκη Γιατρά. Έλεγε: "Αμυντικό ριμπάουντ, όλη ημέρα, κάθε ημέρα". Ο Προμηθέας έχει 67.1% στην σχετική κατηγορία. Μόνο η Όπαβα είναι χειρότερη από αυτούς. Φανταστείτε πως θα ήταν το 7-3 ρεκόρ τους, αν είχαν 75% και πάνω. Ρεκόρ σεζόν: 16-9. (Όχι, δεν το κοιτάξαμε)».

Όσο για τον ΠΑΟΚ, που «έπεσε» στην 10η θέση, αναφέρεται: «Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε 14/21 τρίποντα με την Χολόν, δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ ηγείται στα τρίποντα στην διοργάνωση με ποσοστό 46%. Μείνετα συντονισμένοι για τη συνέχεια. Ρεκόρ σεζόν: 16-9».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα