Παπαθεοδώρου: «Αγαπάμε αυτό που κάνουμε»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Αγαπάμε αυτό που κάνουμε»

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του BCL και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε τον βασικό λόγο της επιτυχίας της ομάδας.

Ο Δικέφαλος έφερε την κατάσταση στα μέτρα του με την ευρεία νίκη επί της Χαποέλ Χολόν και πλέον απομένει να αξιοποιήσει το βατό πρόγραμμά του καθώς στις δύο από τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν θα αντιμετωπίσει τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου (σ. σ. Οπάβα, Φριμπούρ). Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε για την ψυχολογία της ομάδας του και απάντησε ότι… «δεν είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε κάτι γιατί πολύ απλά αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Η καθημερινότητα της ομάδας είναι η ίδια, με σεβασμό στους εαυτούς μας και στην ομάδα και σκοπό να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχουμε υπομονή, στόχος και όνειρα και στα περισσότερα παιχνίδια τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής».

Ρωτήθηκε για τη σημασία της νίκης αλλά και τους λόγους του +15. «Ελέγξαμε το παιχνίδι εκτός των αμυντικών ριμπάουντ. Δεν τους αφήσαμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Πρέπει όμως να παραμείνουν ταπεινοί. Καταφέραμε να πάρουμε και την ισοβαθμία με τη Χολόν. Εκτιμούσα ότι οι οκτώ νίκες μπορεί να μην είναι αρκετές αν μπλέξουμε σε ισοβαθμίες. Για μας δεν τελείωσε τίποτε, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα