Παπαθεοδώρου: «Βλέπω ευαισθητοποίηση, θα βρούμε τη λύση»

Παπαθεοδώρου: «Βλέπω ευαισθητοποίηση, θα βρούμε τη λύση»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Βλέπω ευαισθητοποίηση, θα βρούμε τη λύση»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έβαλε βαθμό δυσκολίας στον αυριανό αγώνα (8/1, 19:30) με τη Χαποέλ Χολόν, ενώ μίλησε και για την κατάσταση στην ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίζεται η ομάδα τις οικονομικές δυσκολίες και σημείωσε ότι… «είναι μια κατάσταση η οποία υπάρχει από την αρχή της χρονιάς, αλλά δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και για τους εαυτούς μας». Ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα και απάντησε… «για μας ήταν κομβικός παίκτης. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα εκ των έσω, όλα τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θα χρειαστεί να κάνουν μεγαλύτερα απέναντι στη Χαποέλ γιατί οι συνθήκες είναι πιο απαιτητικές λόγω της ποιότητας του αντιπάλου».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πλάνο αντικατάστασης του Μορέιρα αλλά και κίνδυνος αποχώρησης κι άλλου παίκτη. «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, διαπιστώνω την ευαισθητοποίηση πολλών και πιστεύω ότι θα βρούμε λύσεις. Δεν μπορώ όμως να ξέρω τις προθέσεις του κάθε παίκτη. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει να κερδίσουν τον αγώνα απέναντι στη Χολόν και στη συνέχεια θα δούμε πρώτα το κομμάτι της διασφάλισης του ρόστερ. Μετά θα κοιτάξουμε να κινηθούμε για την απόκτηση παίκτη».

Αναφέρθηκε επίσης στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Χολόν αλλά και στην παρουσία του κόσμου. «Για να προχωρήσεις στη διοργάνωση πρέπει να κερδίσεις τα εντός έδρας, ειδικά αυτά προς το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η Χολόν έχει παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι τρέχουν στο γήπεδο, έχουν αθλητικότητα, άρα εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από τις επιθέσεις μας και κυρίως από τις αποφάσεις μας στο σετ παιχνίδι. Θα μετρήσει επίσης ο έλεγχος των ριμπάουντ και η ατομική άμυνα. Ελπίζουμε και θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, φαίνεται εξάλλου η ευαισθητοποίησή του από την έντονη παρουσία του στα προηγούμενα παιχνίδια. Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, εμείς δείχνουμε τον σεβασμό μας στον σύλλογο αλλά και στον κόσμο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα