Τέπιτς: «Όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα»

Τέπιτς: «Όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα»

Gazzetta team
Τέπιτς: «Όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα»

bet365

Ο Μιλένκο Τέπιτς αναφέρθηκε στον αυριανό (8/1, 19:30) αγώνα με τη Χαποέλ Χολόν στο PAOK SPORTS ARENA αλλά και στο πώς νιώθουν οι παίκτες για την ομάδα.

Ο Σέρβος γκαρντ ρωτήθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για το πώς τα διαχειρίζονται οι παίκτες. «Όλοι οι παίκτες έχουμε εμπειρία από τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, στην ομάδα υπάρχουν πολλοί καλοί χαρακτήρες και θεωρώ ότι όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα. Δεν αλλάζει το κίνητρό μας, η χαρά κάθε αθλητή έρχεται μέσα από τις νίκες, ακόμη και σε δύσκολες περιόδους. Πιστεύω ότι σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση, θα βελτιωθεί. Το σίγουρο είναι ότι δεν επηρεάζονται οι στόχοι μας», είπε και αναφέρθηκε στη Χαποέλ Χολόν και στον αυριανό αγώνα.

«Είναι οριακό παιχνίδι γιατί αν δεν κερδίσουμε ουσιαστικά θα χάσουμε την πρόκριση. Είναι πολύ δύσκολος ο όμιλός μας. Η Χαποέλ είναι καλή ομάδα, έχει νέο παίκτη, τον Σκότι Ρέιλοντς. Είναι μια ομάδα η οποία θέλει να τρέχει στο γήπεδο, βασίζεται στην αθλητικότητα των παικτών της. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους επιτρέψουμε να βρούνε καλάθια στον αιφνιδιασμό, καθώς επίσης και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».

Ο Τέπιτς ρωτήθηκε για την αποχώρησε του Γιανίκ Μορέιρα αλλά και για τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας στη Ρόδο παρά τις απουσίες. «Ο Γιανίκ ήταν ένας σημαντικός παίκτης για μας, αλλά αυτή είναι η κατάσταση, αυτήν πρέπει να αντιμετωπίσουμε και θα πρέπει όλοι να καλύψουμε το κενό του. Αυτό κάναμε στον αγώνα στη Ρόδο, αλλά απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι πολύ πιο ποιοτική όπως η Χαποέλ, θα πρέπει να κάνουμε ακόμη προσπάθεια».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα