Παπαθεοδώρου: «Να ελέγξουμε την ενέργειά τους»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Να ελέγξουμε την ενέργειά τους»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήδη βρίσκεται στη Βόννη ενόψει του αυριανού αγώνα (18/12, 20:30) με την Τέλεκομ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του BCL και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη σημασία του ελέγχου του ρυθμού του αγώνα.

Μοναδικό ερωτηματικό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ο Μιλένκο Τέπιτς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, θα δοκιμάσει στην αυριανή (18/12) προπόνηση και αναλόγως θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην επιθετική ικανότητα της Τέλεκομ Βόννης αλλά και στον έλεγχο του ρυθμού. «Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε τον αγώνα με την ομάδα της Βόννης. Υπάρχουν δύο αλλαγές στο ρόστερ της. Έχουν προστεθεί ο Bircevic και ο Hanlan, ένας παίκτης στο 4-5 με πολύ καλό σουτ και ένας ποιοτικός κόμπο γκαρντ, που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα, στην ήδη ποιοτική περιφέρεια που έχουν με τον Mayo και τον James, ώστε να έχουν και δημιουργία και καλή εκτέλεση. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειάς τους, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πάντα σε πολύ υψηλό ρυθμό και προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να τρέξει. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ο ρυθμός τους δεν έχει μεγάλες αυξομειώσεις, το αποτέλεσμα κάποιες φορές δεν είναι το ίδιο. Στο γήπεδό τους πάντα έχουν μεγαλύτερη ενέργεια. Γνωρίζοντας κιόλας ότι εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μόλις 48 ώρες πριν, αλλά και από ένα ταξίδι, θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν. Ο ρυθμός θα είναι σίγουρα υψηλός», είπε.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα