Συμμέτοχος του Basketball Champions League η ισπανική λίγκα

Gazzetta team
Συμμέτοχος του Basketball Champions League η ισπανική λίγκα

bet365

Επίσημο μέλος του Basketball Champions League είναι πλέον η ACB.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Η ισπανική λίγκα έγινε συμμέτοχος στην κοινοπραξία του BCL, μετά την δεύτερη τακτική συνέλευση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο (11/12).

Η ACB έγινε επίσημο μέλος του BCL και μαζί με άλλες 10 εγχώριες λίγκες και την ULEB κατέχουν το 50% της κοινοπραξίας που ιδρύθηκε μεταξύ της FIBA και των ευρωπαϊκών λιγκών το 2016.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε ως μέτοχοι σε μία αναπτυσσόμενη διοργάνωση όπως το Basketball Champions League, μαζί με άλλες 10 λίγκες και την ULEB. Οι ομάδες της Liga Endesa είχαν μία θαυμάσια παρουσία στη διοργάνωση, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και στις τρεις σεζόν του BCL», ανέφερε ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόεδρος της ACB, Αντόνιο Μαρτίν.

«Είμαστε ευτυχείς να καλωσορίσουμε την Λίγκα ACB ως συμμέτοχό μας. Ως μία γνήσια μπασκετική χώρα, η Ισπανία είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη για εμάς, που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες του Basketball Champions League, οι οποίες είναι η ευκαιρία στη συμμετοχή και η ευρωπαϊκή εκπροσώπηση. Μαζί με τις άλλες 10 ιδρυτικές Λίγκες όπως και την ULEB, η Ισπανική Λίγκα θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε και να αναπτύξουμε τη διοργάνωσή μας, ακόμα περισσότερο», σχολίασε ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα