Παπαθεοδώρου: «Καλή άμυνα και αυταπάρνηση»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Καλή άμυνα και αυταπάρνηση»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει ο ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα (12/12, 19:30) απέναντι στη Βενέτσια στο PAOK SPORTS ARENA.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL και ο εντός έδρας αγώνα με τη Βενέτσια θεωρείται ματς-κλειδί. Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος αναφερόμενος στη Βενέτσια είπε ότι… «έχει γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, είναι μια ομάδα με εξαιρετική λειτουργία στην επίθεση πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό ούτως ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες νίκης. Είναι απαραίτητο να έχουμε καλή ατομική άμυνα, συγχρονισμό, αυταπάρνηση και καλές επιλογές στην επίθεση».

Ο 43χρονος προπονητής ρωτήθηκε για τη σημασία της άμυνας και… θυμήθηκε τον αγώνα του πρώτου γύρου. «Στον πρώτο αγώνα με τη Βενέτσια δεχθήκαμε 68 πόντους, στον αντίστοιχο με τη Χολόν δεχθήκαμε 70 πόντους. Σημασία έχει και ο αριθμός των κατοχών που έχει ο αντίπαλος αλλά κι εσύ. Έχουμε κάνει καλή δουλειά στην άμυνα γι’ αυτό είπα ότι είναι σημαντικό να ελέγξουμε την επιθετικότητά τους».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εκτίμησε ότι μετά τη διακοπή των Πρωταθλημάτων, ο πρότερος αγωνιστικός βίος των δύο ομάδων δεν έχει σημασία αλλά υπενθύμισε ότι «η Βενέτσια δεν έχει κάνει εκτός έδρας ήττα». Ρωτήθηκε επίσης για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ, λόγω της απουσίας του Μαργαρίτη, αλλά επανέλαβε ότι «προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του Βαγγέλη με λύσεις εκ των έσω. Ελπίζω ότι θα είναι σύντομα κοντά μας γιατί θα μας βοηθήσει στο να είμαστε πιο ξεκάθαροι στις επιλογές μας. Συνολικά όμως, στηρίζουμε τους παίκτες μας και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα χαρακτηριστικά τους».

Στον επίλογο των δηλώσεών του, κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο τονίζοντας ότι… «έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από το ντέρμπι με τον Άρη. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος, να μας ενισχύσει, θα δει εξάλλου έναν αγώνα υψηλού επιπέδου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα