Μπράμος: «Εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Μπράμος: «Εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μπράμος: «Εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μάικ Μπράμος σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση της Βενέτσια με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας ειδική αναφορά στους ποιοτικούς παίκτες των «ασπρόμαυρων».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τη Βαρέζε: «Εναντίον της Βαρέζε παίξαμε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ανάλογο των δυνατοτήτων μας. Ξεκινήσαμε με καλό ρυθμό, παίξαμε μια άμυνα που θα μπορούσε να ήταν αρκετή για να μας οδηγήσει στη νίκη, αλλά χάσαμε, λόγω της επίθεσης μας. Όταν η Βαρέζε έπαιξε πιο δυναμικά στην άμυνα, δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε στην εκτέλεση. Χάσαμε πολλές μπάλες και αστοχήσαμε σε διάφορα ελεύθερα σουτ, ειδικά έξω από τη γραμμή των τριών πόντων, κάτι που στόχευσε η αντίπαλη άμυνα που έκλεινε τη ρακέτα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Τώρα ας κοιτάξουμε μπροστά, μαθαίνοντας από αυτό το παιχνίδι και προσπαθώντας να είμαι πιο αποτελεσματικοί στην εκτέλεση, ήδη από το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Όπως πάντα, σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα, χωρίς να πανικοβαλλόμαστε μετά από ήττες και χωρίς να πετάμε στα σύννεφα μετά από νίκες.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, είναι πολύ δυνατός στο κομμάτι της άμυνα και καλός στην επίθεση, διαβάζοντας διαφορετικές καταστάσεις, ενώ περνάει μια περίοδο φόρμας. Για εμάς, θα είναι σημαντικό να έχουμε ανταποκριθούμε στο παιχνίδι από πλευράς δύναμης για 40 λεπτά, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες τους για να επιστρέψουμε με τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα