Χάτσερ: «Λίγοι το περίμεναν, εμείς το πιστεύαμε»

Χάτσερ: «Λίγοι το περίμεναν, εμείς το πιστεύαμε»

Gazzetta team
Χάτσερ: «Λίγοι το περίμεναν, εμείς το πιστεύαμε»

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής έπειτα από τη σπουδαία νίκη του επί της Τενερίφης και ο Ουίλιαμ Χάτσερ στάθηκε στην πίστη των παικτών.

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης αλλά και στην αυτοπεποίθηση του ίδιου και των συμπαικτών του. «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς ήταν ότι πήραμε μια νίκη που πολύ λίγοι περίμεναν ότι θα πάρουμε. Είναι μια τεράστια νίκη στην προσπάθειά μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πολλές ομάδες βρίσκονται μεταξύ της 2ης και της 6ης θέσης και διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση, και για αυτόν τον λόγο η νίκη μας αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Μπορεί να μην μας πίστευαν πολλοί πριν τον αγώνα, αλλά εμείς στα αποδυτήρια το πιστεύαμε και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Είναι πάντα δύσκολο να νικάς στην Ισπανία για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά», είπε στο www.paokbc.gr.

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ έχει στην καριέρα του ένσημα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το οποίο χαρακτήρισε διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια. «Έχω εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια. Δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο πρόγραμμα της Basket League, είναι διαφορετικό. Είναι ένα παιχνίδι που παίζει ρόλο η επιθυμία και η θέληση για τη νίκη και όχι η βαθμολογική κατάσταση των ομάδων. Θα είναι σίγουρα, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Από την στιγμή που μετράει η θέληση για τη νίκη, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την πάρουμε. Πραγματικά ανυπομονώ για αυτό το ματς», είπε.

Κάλεσε μάλιστα τους φίλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. «Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Είναι διασκεδαστικό! Είναι πολύ ωραίο για έναν παίκτη όταν έχει την ευκαιρία να παίζει σε ντέρμπι μεταξύ ομάδων της ίδιας πόλης. Δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες αντιπαλότητες στην Ευρώπη, όποτε όσοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ντέρμπι σαν κι αυτό, το θυμούνται για το υπόλοιπο της καριέρας τους, αλλά και της ζωής τους».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα