Ελευθεριάδης: «Μας ανάγκασαν να κάνουμε πολλά λάθη»

Ελευθεριάδης: «Μας ανάγκασαν να κάνουμε πολλά λάθη»

Gazzetta team
Ελευθεριάδης: «Μας ανάγκασαν να κάνουμε πολλά λάθη»

bet365

Στην πίεση της Βίρτους που ανάγκασε την ομάδα του να κάνει πολλά λάθη, στάθηκε ο βοηθός του Μάκη Γιατρά στον Προμηθέα, Γιάννης Ελευθερίου.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Αναλυτικά ο Ελευθερίου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν, συγχαρητήρια στη Βίρτους Μπολόνια για τη νίκη της και προσωπικά στον κόουτς Σακριπάντι. Ήταν ένας δυνατός αγώνας. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα aggressive, με πολλούς καλούς περιφερειακούς και ψηλούς.

Στο ‘5 εναντίον 5’ παιχνίδι μας ανάγκασαν σε πολλά λάθη. Εμείς, από την πλευρά μας, παίξαμε χωρίς τους τραυματίες Κασελάκη και Κατσίβελη και με τον Έλις να μην είναι ακόμη 100% έτοιμος. Παίξαμε με κοντή ομάδα, με τον Σαλούστρο πολλές φορές σαν 4άρι, με τα παιδιά να τα δίνουν όλα.

Αυτός είναι ο Προμηθέας. Ο αντίπαλος έπαιξε με 100% συγκέντρωση. Προχωράμε σε ένα δύσκολο δρόμο και, μέχρι τώρα, η πορεία μας είναι 100% επιτυχημένη, κάτι που αποτυπώνεται από το χειροκρότημα των φιλάθλων και από το γεμάτο γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά τον coach και την αποβολή του, είχαμε μεν μια ατυχή στιγμή, όμως αυτά συμβαίνουν στη ζωή του μπάσκετ. Η δράση φέρνει αντίδραση.

Τέλος, για τον Κατσίβελη έχουμε μια πρώτη εικόνα για τον τραυματισμό του, όμως θα μας πει ακριβέστερα το ιατρικό επιτελείο. Ο Κασελάκης αναμένεται πάλι μαζί μας μετά το ‘παράθυρο’ του Μουντομπάσκετ στο παιχνίδι στη Λήμνο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα