Χωρίς Μαργαρίτη στην Τενερίφη

Gazzetta team
Χωρίς Μαργαρίτη στην Τενερίφη

bet365

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τενερίφη, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στο ντέρμπι (25/11, 17:30) με τον Αρη.

Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε: «Με βίντεο ανάλυση και προπόνηση τακτικής ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την επί Ελληνικού εδάφους προετοιμασία του για τον πολύ δύσκολο αγώνα της Τετάρτης με την Iberostar Tenerife για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που λόγω τραυματισμού δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, η αρχική διάγνωση είναι ρήξη ωλενιαίου πλαγίου συνδέσμου στο δεξί αγκώνα, στον οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί νάρθηκας. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού του και να προσδιοριστεί ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί νωρίς το πρωί (06:30) της Τρίτης για την Τενερίφη, με ενδιάμεσους σταθμούς την Αθήνα και τη Μαδρίτη. Στην αποστολή συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Jamal Jones, Yanick Moreira, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Milenko Tepic, Θοδωρής Ζάρας, Malik Pope, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα