Τσάνακ: «Μας "πλήγωσαν" τα επιθετικά ριμπάουντ του Χάντερ»

Τσάνακ: «Μας "πλήγωσαν" τα επιθετικά ριμπάουντ του Χάντερ»

Κάτια Πετροπούλου
Τσάνακ: «Μας "πλήγωσαν" τα επιθετικά ριμπάουντ του Χάντερ»

bet365

Ο Νέναντ Τσάνακ μίλησε για την ήττα της Λιετκαμπέλις από την ΑΕΚ (65-59) και στάθηκε στην παρουσία του Βινς Χάντερ στο ματς.

Ο προπονητής των Λιθουανών σχολίασε στην Συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να νικήσουμε. Παίξαμε καλά στην άμυνα για 36 λεπτά, είχαμε υπομονή στην επίθεση, αλλά στο τέλος δεν εκτελέσαμε σωστά τα συστήματα και κάναμε πολλά λάθη. Αυτό, κόντρα σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, είναι οδυνηρό. Μας τιμώρησε.

Τα επιθετικά ριμπάουντ του Χάντερ στο τέλος μας "πλήγωσαν". Δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ και μας τιμώρησαν. Πρέπει να ετοιμαστούμε τώρα για τα επόμενα παιχνίδια σε Λιθουανία και BCL. Κάθε παίκτης έκανε από μια φορά κάτι που δεν το κάναμε στην προπόνηση. Αυτά είναι 5 λάθη, που κρίνουν το παιχνίδι. Είναι οδυνηρό για μας, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Ο Ντόμινικ Μάβρα εκπροσώπησε τους παίκτες και δήλωσε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Παίξαμε 35-36 λεπτά καλά, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Στο τέλος δεν σκοράραμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε. Τα τελευταία λεπτά έκριναν τα πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα