Γκάρετ: «Ενθουσιασμένος που θα τους αντιμετωπίσω»

Γκάρετ: «Ενθουσιασμένος που θα τους αντιμετωπίσω»

Gazzetta team
Γκάρετ: «Ενθουσιασμένος που θα τους αντιμετωπίσω»

bet365

Για τον Ντάριους Γκάρετ, ο αυριανός αγώνας (14/11, 19:30) με τη Φριμπούρ στο PAOK SPORTS ARENA έχει ιδιαίτερη σημασία…

Ο Αμερικανός φόργουορντ άρχισε την ευρωπαϊκή καριέρα του από τη Φριμπούρ, γι’ αυτόν τον λόγο ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ιδιαίτερα αξία γι’ αυτόν. «Το ελβετικό Πρωτάθλημα συνεχώς αναπτύσσεται. Οι περισσότερες ομάδες παίζουν δυνατά, με ενέργεια. Είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Προσωπικά, έχω πολλές αναμνήσεις από εκεί. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη, η πρώτη επαγγελματική μου χρονιά. Ήταν η πρώτη πόλη που έζησα όταν έφυγα από την Αμερική για να παίξω μπάσκετ. Έχω πολλές αναμνήσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε αντίπαλοι», είπε.

Αναφερόμενος στη σημασία του αγώνα, είπε: «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, οπότε θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Είναι λίγο καλύτερη η ψυχολογία μας, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Ο Γκάρετ στάθηκε και στη βελτίωση της ομάδας. «Βγάζουμε περισσότερη ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, διασκεδάζουμε το παιχνίδι κι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Σίγουρα κάτι έπρεπε να γίνει και βρήκαμε τρόπο να το κάνουμε. Νικάμε και θα πρέπει συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιώνουμε την εικόνα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα