Μπάνκι: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να μας ανταγωνιστεί και ήθελε να μας προκαλέσει»

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να μας ανταγωνιστεί και ήθελε να μας προκαλέσει»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αναμέτρηση με την Φουενλαμπράδα, αλλά στάθηκε και στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά στην κάμερα της Nova για την πειθαρχία των παικτών του στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Δυστυχώς, τους το είπα και πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Να ελέγξουν τα νεύρα τους, γιατί ήταν ξεκάθαρο και προβλέψιμο ότι ο ΠΑΟΚ, αφού δεν μπορούσε να μας ανταγωνιστεί στο παρκέ, ήθελε να μας προκαλέσει. Δεν είχαμε πειθαρχία, την στιγμή που έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να μην σπαταλήσουμε ενέργεια με τους διαιτητές, δεχθήκαμε τεχνικές ποινές, έτσι χάσαμε και τον Χάντερ. Δεν είχαμε τον έλεγχο, όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι. Ήταν ένα μεγάλο λάθος για μια ομάδα με εμπειρία και ταλέντο, για να νικήσεις ένα παιχνίδι σαν αυτό».

Για την αναμέτρηση με την Φουενλαμπράδα σχολίασε: «Η Φουενλαμπράδα είναι ταλαντούχα ομάδα, κάτι που απέδειξε και το Σάββατο, όταν κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Λείπουν ακόμα πολύ σημαντικοί παίκτες που θέτουν τον ρυθμό του αγώνα. Ο Ξανθόπουλος, ο Σάκοτα και ο Καββαδάς δίνουν εμπειρία στην ομάδα.

Θα πρέπει να ματσάρουμε την επιθετικότητα και το ταλέντο τους και αποτελούν κομμάτια του πυρήνα μας. Πρέπει να προσέξουμε την επίθεσή μας, να έχουμε καλές επιλογές και τα μις ματς στην άμυνά μας. Η Φουενλαμπράδα έχει ταλέντο και χτυπάει στο close out από το 1 έως το 5 και η επιστροφή του Νογκέρα κάνει ακόμα πιο μεγάλο το ρόστερ τους».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα