Μαργαρίτης: «Φαίνεται εύκολη βολή, αλλά δεν είναι»

Μαργαρίτης: «Φαίνεται εύκολη βολή, αλλά δεν είναι»

Gazzetta team
Μαργαρίτης: «Φαίνεται εύκολη βολή, αλλά δεν είναι»

bet365

Ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε για τις κρίσιμες βολές και το θετικό αποτέλεσμα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ με βολή σε νεκρό χρόνο χάρισε την πρώτη ευρωπαϊκή φετινή νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαργαρίτη:

Για τις βολές στο τέλος: «Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου, που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται εύκολο καθώς πρόκειται για βολή αλλά εκείνη την ώρα δεν είναι. Κατάφερα να μείνω ήρεμος και να έχω τη συγκέντρωση και με λίγη τύχη καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη που την είχαμε πολύ ανάγκη για να μείνουμε στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση».

Για την κραυγή μετά τη λήξη: «Είναι από τα αρνητικά αποτελέσματα και την πίεση καθώς εάν χάναμε θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θέλαμε τη νίκη και μου βγήκε αυτό το αίσθημα».

Για το αν η ομάδα έπρεπε να αποδείξει κάτι σήμερα με μια νίκη: «Δε νομίζω να χρειάζεται η ομάδα ν' αποδείξει κάτι στα παιχνίδια της. Η ομάδα προσπαθεί κάθε φορά να πάρει τη νίκη. Δε νομίζω γενικότερα να έχουμε ν' αποδείξει κάτι».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Ειδικά στο κύπελλο δε μας πηγαίνει καλά όλα τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα παιχνίδι do or die κι έχουμε κάποιες ημέρες για να ετοιμάσουμε την ομάδα μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν έχει πολλές ημέρες που χάσαμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Δυστυχώς η ομάδα είχε και πολλούς τραυματισμούς. Για τις αλλαγές δεν έχω να πω κάτι. Είναι θέμα της διοίκησης. Σίγουρα αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για το ρυθμό της ομάδας αλλά ήρθαν παίχτες έμπειροι, όπως ο Τέπιτς, που ήταν και παλαιότερα στην ομάδα. Οι τραυματισμοί μας έχουν κρατήσει λίγο πίσω αλλά πιστεύω πως θα βρούμε χρόνο για να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι από τη στιγμή μάλιστα που, με εξαίρεση τον Απόλλωνα (σ.σ. Τσόχλας) έχουν επιστρέψει όλοι οι τραυματίες».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα