Μπάνκι κρατώντας την φανέλα της ΑΕΚ: «Σημαντικό αυτό το σήμα, είναι προνόμιο να είμαστε εδώ»!

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι κρατώντας την φανέλα της ΑΕΚ: «Σημαντικό αυτό το σήμα, είναι προνόμιο να είμαστε εδώ»!

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι έδωσε μια εμψυχωτική ομιλία μετά την προπόνηση της ΑΕΚ κι ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιζόν (30/10, 21:30), θέλοντας να υπενθυμίσει στους παίκτες το σκοπό τους.

Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε μια φανέλα από τον φροντιστή της ομάδας, Γιώργο Σταθόπουλο, κάλεσε όλους τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και δείχνοντας το χρυσό σήμα του BCL, τους είπε:

«Πόσες ομάδες έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα; Δύο. Η μία είναι η ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό, που φοράμε αυτό το χρυσό σήμα. Το φοράμε επειδή την περασμένη περίοδο η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι είναι προνόμιο να βρισκόμαστε στην ΑΕΚ και πρέπει να το αποδεικνύουμε καθημερινά με τη δουλειά μας.

Αδικούμε τους εαυτούς μας, την προσπάθειά μας κι αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν. Όλοι θέλουν να κερδίσουν την Πρωταθλήτρια (Ευρώπης). Το είδατε και το περασμένο Σάββατο. Ήρθε η ώρα ν’ αποδείξουμε, ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ, και να δείξουμε εμείς μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα