Άρνολντ στο gazzetta.gr: «Να γράψουμε ιστορία με ΑΕΚ, το καλύτερο σουτ της καριέρας μου με ΠΑΟΚ»!

Κάτια Πετροπούλου
Άρνολντ στο gazzetta.gr: «Να γράψουμε ιστορία με ΑΕΚ, το καλύτερο σουτ της καριέρας μου με ΠΑΟΚ»!

bet365

Η λέξη «νίκη» είναι μονόδρομος για την Ντιζόν κόντρα στην ΑΕΚ (30/10, 21:30), όπως εξηγεί ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου, Ρόμπερτ Άρνολντ στο gazzetta.gr, αφού θα είναι αποτελέσει μια ωραία ιστορία για τους Γάλλους να νικήσουν την Κυπελλούχο του θεσμού.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην έδρα της Ντιζόν (30/10, 21:30), για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League και τα πράγματα αναμένονται ολίγον τι... ζόρικα.

Η αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» έχει «γευτεί» δύο ήττες σε τρία ματς και η...δίψα των παικτών της για ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα είναι μεγάλη!

Και τι πιο... ιδανικό για τους Γάλλους, από το να πανηγυρίσουν μια νίκη απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου στο γήπεδό τους!

Αυτό θα είναι μια πολύ ωραία ιστορία, όπως εκμυστηρεύτηκε ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου, Ρόμπερτ Άρνολντ, στο gazzetta.gr, ο οποίος τώρα φορά την φανέλα της Ντιζόν.

«Όντως, πρέπει να αντιδράσουμε μετά από τις ήττες που κάναμε και να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη. Το να νικήσουμε την ΑΕΚ, που είναι η Κυπελλούχος του θεσμού και υπερασπίζεται τον τίτλο της, θα είναι ωραία ιστορία! Θα έχουμε να το λέμε!».

Για να φτάσει, όμως, εκεί η ομάδα του Λορέν Λενιάμ, ποιον παίκτη πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα και να τον σταματήσει; Ο 29χρονος φόργουορντ δεν κάνει διακρίσεις. «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει έναν πολύ καλό κι έξυπνο προπονητή στον πάγκο. Δεν υπάρχει μόνο ένας παίκτης, στον οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε. Αν θες να νικήσεις, πρέπει να τους σταματήσεις όλους, γιατί το ρόστερ της έχει πολύ καλούς παίκτες».

Το Basketball Champions League είναι η πρώτη «σημαντική» ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία συμμετέχει ο Αμερικανός, κάτι που πιστεύει ότι μπορεί να δώσει μια ώθηση στην καριέρα του. «Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό και ο όμιλος μας μοιάζει καλύτερος από τους υπόλοιπους. Σίγουρα το BCL μπορεί να με βοηθήσει πολύ και να με αναδείξει».

Με την επίσκεψη της ΑΕΚ στο «Palais des Sports Jean-Michel Geoffroy», ο Άρνολντ θα δει κι έναν... παλιόφιλο: τον Χάρη Γιαννόπουλο. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες το 2016-17 στο Ρέθυμνο, το οποίο είναι στην καρδιά του Αμερικανού. «Ο Χάρης είναι καλός μου φίλος. Έχουμε κρατήσει επαφή και μιλήσαμε για το παιχνίδι. Το Ρέθυμνο ήταν μια υπέροχη εμπειρία για εμένα, όπως και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το αγαπημένο μου μαγαζί εκεί ήταν μια ταβέρνα, ο "Όθωνας"!».

Με την φανέλα των Κρητικών είχε «γράψει» κι ένα πανέμορφο τέλος στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού στις 11/03/17 «ξέρανε» με το τρίποντό του τον «Δικέφαλο του Βορρά» (02:24 στο παρακάτω βίντεο) και ο ίδιος δήλωσε χαρούμενα: «Ήταν σίγουρα το καλύτερο σουτ της καριέρας μου!».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα