Τα «μαγικά χαρτάκια» για το ΠΑΟΚ - Ναντέρ

Gazzetta team
Τα «μαγικά χαρτάκια» για το ΠΑΟΚ - Ναντέρ

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Ναντέρ, για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Αναλυτικά:

«Την πρώτη του νίκη στο Basketball Champions League και ταυτόχρονα, την ανατροπή της σε βάρος του κατάστασης στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, αναζητεί ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται αυτή την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στις 19:30 την Nanterre 92. Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα διατίθενται ήδη από το OnLine σύστημα της Ticketmaster, ενώ από το πρωί της Δευτέρας ξεκινά και η διάθεση από το PAOK Sports Arena.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10€. Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (29/10): 10:00-19:00

Τρίτη (30/10): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

Κατάστημα WΑΤΤ+VOLT PAOK ENERGY στον Εύοσμο (Αριστοτέλους 64)

Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα