Η Μπαϊρόιτ στο... δρόμο του Προμηθέα! (pics & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Η Μπαϊρόιτ στο... δρόμο του Προμηθέα! (pics & vids)

bet365

Ο Προμηθέας φιλοξενείται στην έδρα της Μπαϊρόιτ (24/10, 21:00) για την 3η αγωνιστική του BCL και το gazzetta.gr σκιαγραφεί το προφίλ της γερμανικής ομάδας.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Η ομάδα της Πάτρας έχοντας το 2/2 στην ευρωπαϊκή διοργάνωση επιθυμεί μία ακόμα νίκη εκτός έδρας.

Η αποστολή θα είναι δύσκολη, αφού η Μπαϊρόιτ είναι σκληρό... καρύδι και συνηθίζει να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους της.

Η γερμανική ομάδα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην διοργάνωση, ενώ πέρυσι αποκλείστηκε στους «8» από την έτερη γερμανική ομάδα, Λούντβιγκσμπουργκ. Η Μπαϊρόιτ αντιμετωπίζει επίσης για δεύτερη φορά ελληνική ομάδα, αφού την προηγούμενη σεζόν ήταν στον όμιλο της ΑΕΚ (80-73, 83-81).

Το ρόστερ της έχει αρκετές αλλαγές, αφού από πέρυσι παρέμειναν οι Γερμανοί Ντορέθ, Σέιφερθ, Βατσάλσκι, Πέρστσνικ και Βενζλ και ο Αμερικανός Μπρουκς (15.0π., 5.0ρ.).

Η Μπαϊρόιτ ενισχύθηκε με την προσθήκη των Τόμας (15.0π. 2.0ασ., 2.0ρ.), Μάρτιν (13.0π., 4.0ρ.), Χρόβατ (6.0π.,6.0ρ.), ενώ πήρε και τους Ρόμπετσον, Μάισνερ, Ντίμετς, Ράιβιο, Κρουγκ, Πρισζ. Αξίζει να σημειωθεί πως απέκτησε και τον γιο του πάλαι ποτέ ΝΒAer Τζον Στόκτον, Ντέιβιντ (9.0π., 3.0ρ.), ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στους Τζαζ.

Στον πάγκο της βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια ο 44χρονος Ραούλ Κόρνερ.

Με την έναρξη της διοργάνωσης μετρά δύο ήττες από Μπεσίκτας (70-78) και Στρασμπούρ (67-63). Στο γερμανικό πρωτάθλημα μετρά δύο νίκες (Βέχτα, Μπραουνσβάιγκ) και μία ήττα (Βόννη).

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα