Γιατράς: «Να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας»

Γιατράς: «Να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την πρώτη εντός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση στην ιστορία του Προμηθέα.

Σε δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα του Προμηθέα κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League o προπονητής των Πατρινών Μάκης Γιατράς, ανέφερε τα εξής:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο, καθώς είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Προμηθέα στην Πάτρα και χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας για να μας στηρίξει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, που είναι πρωταθλήτρια Σλοβενίας και συνδυάζει το ταλέντο με την Ευρωπαϊκή εμπειρία. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η νίκη ώστε να χαρεί ο κόσμος και παράλληλα με το 2/2 στο BCL να δούμε την συνέχεια με άλλο μάτι.

Καλώ τον κόσμο της Πάτρας, που είναι γνωστό πως αγαπάει το μπάσκετ κι είναι δυναμικά στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια, να έρθει στο γήπεδο και να ζήσει μαζί μας αυτή την εμπειρία. Ταυτόχρονα, χρειαζόμαστε κυρίως να είναι κοντά στην ομάδα και να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο φινάλε μια μεγάλη νίκη».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα