Μπάνκι: «Σκληρή ήττα, με προβλημάτισε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Μπάνκι: «Σκληρή ήττα, με προβλημάτισε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Gazzetta team
Μπάνκι: «Σκληρή ήττα, με προβλημάτισε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Διπρόσωπη παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ με αποτέλεσμα ο Λούκα Μπάνκι να είναι ικανοποιημένος μόνο από την προσπάθεια της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης δήλωσε αρχικά ότι «ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι. Από την αρχή ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και μπήκαμε δυνατά. Απαντήσαμε μετά από την άσχημη ήττα που είχαμε στο Περιστέρι. Δείξαμε ότι αλλάξαμε νοοτροπία και ήταν πολύ σημαντικό ψυχολογικά να αντιστρέψουμε το κλίμα».

Και συνέχισε: «Η απόδοσή μας στο πρώτο 20λεπτο μας έδωσε ώθηση και ένα καλό προβάδισμα. Όμως όταν παίζεις κόντρα σε αυτές τις ομάδες, πρέπει να έχεις πειθαρχία, να έχεις κοντρόλ σε όλο το παιχνίδι. Όταν σταματήσαμε να… παίζουμε στο 3ο δεκάλεπτο, κάναμε 6 λάθη. Δεν έχω κανένα παράπονο από το πρώτο ημίχρονο, ήμασταν εξαιρετικοί. Αυτό μου με προβληματίζει είναι η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε στο 3ο δεκάλεπτο. Κάναμε πολλά λάθη και δεν έχεις περιθώριο κόντρα σε αυτές τις ομάδες».

Όσο για το τέλος του αγώνα; «Αν έδιναν το σωστό φάουλ στον Ρατάν-Μέις στο τέλος του αγώνα και είχαμε τρεις βολές, ίσως να ισοφαρίζαμε. Στα δύο τελευταία λεπτά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει. Είμαστε ακόμα στην αρχή της περιόδου, χτίζουμε χημεία και έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Έχουμε παιδιά, όπως ο Καββαδάς, που άργησαν να μπουν στην ομάδα. Πρέπει να επιταχύνουμε τη... διαδικασία αυτή. Πρέπει να πολεμάμε μέχρι το τέλος. Αυτό πρέπει να μάθουμε. Το μεγάλο μας λάθος ήταν ότι επιτρέψαμε στη Χάποελ Ιερουσαλήμ να ελέγξει το ρυθμό και να ξεφύγει στο σκορ. Ήταν μια σκληρή ήττα, αλλά συνεχίζουμε».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα