Μπόνι: «Όταν έρχομαι στο Παλέ φτερουγίζει η καρδιά μου»

Μπόνι: «Όταν έρχομαι στο Παλέ φτερουγίζει η καρδιά μου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μπόνι: «Όταν έρχομαι στο Παλέ φτερουγίζει η καρδιά μου»

bet365

Ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές στην ιστορία του Άρη, ο Μάριο Μπόνι, βρίσκεται στο Nick Galis Hall και παρακολουθεί τον αγώνα του Άρη με την Ντινάμο Τιφλίδας. Ο… τρελός Ιταλός στάθηκε στα συναισθήματα που του προκαλεί κάθε επίσκεψη στο Παλέ.

Ο Μάριο Μπόνι αγωνίστηκε για περίπου δύο χρόνια στον Άρη (1996-98), κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς (1997) και το Κύπελλο Ελλάδας (1998). «Κάθε φορά που έρχομαι στο Παλέ και υψώνω το βλέμμα μου για να δω αυτά τα δύο λάβαρα, φτερουγίζει η καρδιά μου», είπε στο gazzetta.gr και συμπλήρωσε. «Ο Άρης είναι πολύ ιδιαίτερη ομάδα για μένα. Η καρδιά μου είναι κίτρινη με όλα όσα έζησα στην ομάδα. Παραμένουν στο μυαλό μου εικόνες από τον κόσμο, την αποθέωση που ζήσαμε, αυτές τις σπουδαίες στιγμές που μου χάρισαν. Ο Άρης δεν είναι απλά ένα κλαμπ, αλλά ένα ιδιαίτερο κλαμπ και για μένα ήταν τεράστια τιμή ότι υπήρξα παίκτης του».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παρότι διανύει το 55ο έτος της ηλικίας του, ο «τρελός Ιταλός», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του Άρη, δεν το έχει βάλει κάτι. «Τώρα παίζω μαζί με τον γιο μου ο οποίος κάθεται δίπλα μου. Σε μια ερασιτεχνική ομάδα στη Φλωρεντία, έτσι για να διατηρούμε σε καλή κατάσταση», είπε.

Λόγω… αντιπάλου, ο Μπόνι δεν ήταν σε θέση να σχηματίσει άποψη για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου. «Είναι χαμηλό το επίπεδο του αντιπάλου, οπότε είναι δύσκολο να κρίνουμε τον Άρη. Σαφέστατα όμως, είναι μια ομάδα η οποία παλεύει για κάθε κατοχή», είπε.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα