Ποδαρικό στην Ευρώπη για Άρη και Λαύριο!

Gazzetta team
Ποδαρικό στην Ευρώπη για Άρη και Λαύριο!

bet365

Αυλαία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για Άρη και Λαύριο, με τις ελληνικές ομάδες να επιθυμούν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, που θα τους δώσει ώθηση στη δύσκολη συνέχεια.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι Θεσσαλονικείς αρχίζουν νωρίς τις υποχρεώσεις τους στο Basketball Champions League σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, που ήταν στους ομίλους.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου είχε ξεκινήσει την προετοιμασία της εδώ και ένα μήνα, για να είναι έτοιμη για την σημερινή ημέρα (20/09, 18:00, www.youtube.com/watch?v=SScc_eQlM0U), που θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία, για τον 1ο προκριματικό γύρο.

Στόχος των «κίτρινων» είναι να πάρουν τη νίκη στο γήπεδο, το οποίο η Εθνική Ομάδα επικράτησε της εθνικής Γεωργίας, και βήμα βήμα να βρεθούν στους ομίλους.

Ο Έλληνας προπονητής έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, αφού ο Λάκι Τζόουνς - που χτύπησε στον Αχίλλειο - και ο Γκάρι ΜακΓκι (ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη) θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Από την άλλη, ιστορική ημέρα θα ζήσουν και στο Λαύριο!

Στις 19:00 (ΕΡΤ2), η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα υποδεχθεί την ουκρανική Ντίνπρο, για τον 1ο προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup.

Όλο αυτό το διάστημα οι «κουκουβάγιες» το είχαν ρίξει στην σκληρή δουλειά και ελπίζουν να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο να τους στηρίξει στο όμορφο αυτό ταξίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα