Φλιώνης: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας»

Φλιώνης: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας»

Gazzetta team
Φλιώνης: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για το ματς του Άρη με την Ντιναμό Τιφλίδας, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται.

Aναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Φλιώνης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας

«Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τη Ντινάμο. Ξέρουμε ότι είναι μια καινούργια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα κι ότι τους αρέσει να σουτάρουν από τη γραμμή του τρίποντου. Επίσης ότι είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε και να τους αντιμετωπίσουμε. Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της νέας σεζόν. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, γιατί μετά από δυο μέρες έχουμε τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Ντινάμο Τιφλίδας, στην έδρα μας. Θέλουμε να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται και στους δυο αγώνες, αρχής γενομένης απ' αυτόν στη Γεωργία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα