Καμπερίδης: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

bet365

Η αποστολή του Άρη ήδη βρίσκεται στην Τιφλίδα ενόψει του αυριανού αγώνα (20/9, 18:00) την Ντινάμο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του BCL και ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στη σημασία ελέγχου του ρυθμού του παιχνιδιού.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στο τεχνικό επιτελείο των «κίτρινων» αρχικά αναφέρθηκε στις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για το επίπεδο δυναμικότητας της Ντινάμο. «Η αρχή των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια ομάδα, η οποία έχει τη δική της ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το γεγονός ότι έχει αρκετές αλλαγές και διαμόρφωσε το ρόστερ της με καθυστέρηση, δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την αγωνιστική της ετοιμότητα. Εστιάσαμε στο να σκιαγραφήσουμε την αγωνιστική της ταυτότητα, με γνώμονα τη φιλοσοφία του προπονητή και τα χαρακτηριστικά των παικτών.

Η Dinamo Tbilisi αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών με βασικό στοιχείο το μακρινό σουτ. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στα αμυντικά μας καθήκοντα, ώστε να περιορίσουμε την επιθετική της λειτουργία. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί και δεύτερο παιχνίδι, οπότε κάθε πόντος έχει τη σημασία του».

Αναφερόμενος στο στοιχείο που θα πρέπει να έχει η ομάδα του, είπε: «Για τους παραπάνω λόγους θα πρέπει να παρουσιαστούμε 110% συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο. Θεωρώ ότι στους φιλικούς αγώνες που παίξαμε, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε αυτή την αναμέτρηση. Υπάρχει διάθεση και ενθουσιασμός απ’ όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα