Λιμνιάτης: «Η Ντινάμο είναι ομάδα του σετ παιχνιδιού»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Λιμνιάτης: «Η Ντινάμο είναι ομάδα του σετ παιχνιδιού»

bet365

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Τιφλίδας στον πρώτο προκριματικό γύρο του BCL και ο Γιώργος Λιμνιάτης, συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στην Εθνική Γεωργίας, σκιαγράφησε την αντίπαλο των «κίτρινων» και στάθηκε στην ικανότητα των διεθνών παικτών της μιλώντας στο gazzetta.gr.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει μια ομάδα… αίνιγμα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» απέκτησαν πιο ξεκάθαρη άποψη για τη δυναμική της Ντινάμο Τιφλίδας μέσα από την παρουσίαση της τελευταίας στην επίσημη ιστοσελίδα του BCL καθώς στο προηγούμενο διάστημα οι πληροφορίες... έσταζαν με το σταγονόμετρο. «Η Ντινάμο δεν έπαιξε κανένα φιλικό προετοιμασίας ούτως ώστε να έχω κι εγώ εμπεριστατωμένη άποψη για τη δυναμικότητά της», σημείωσε στο gazzetta.gr ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Γεωργίας στάθηκε στην αγωνιστική φιλοσοφία της Ντινάμο υποστηρίζοντας ότι είναι ομάδα η οποία δεν της αρέσει να τρέχει στο γήπεδο. «Πέρυσι η Ντινάμο κατέκτησε με μπρέικ το πρωτάθλημα, είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος της Γεωργίας ενώ ο προπονητής της ομάδας παλιότερα είχε βρεθεί στην τεχνική ηγεσία της εθνικής. Σε σχέση με πέρυσι προχώρησε σε αλλαγές, εκτιμώ όμως ότι δεν θα αλλάξει τι φιλοσοφία της. Υπό την έννοια ότι δεν της αρέσει να τρέχει, επιδιώκει το αργό τέμπο καθώς ο προπονητής της είναι υπέρ του σετ παιχνιδιού».

Ο Γιώργος Λιμνιάτης σκιαγράφησε τους τρεις Γεωργιανούς διεθνείς της Ντινάμο εκτιμώντας ότι ο Άρης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην αντιμετώπισή τους. «Η Ντινάμο απέκτησε τέσσερις ξένους εκ των οποίων ο ένας είναι ο Λαμόντ Μακ. Τον μάθαμε μέσα από τη θητεία του στην ΑΕΚ, προσωπικά τον παρακολούθησα και στο διάστημα της συνεργασίας του με τη Βαγιαδολίδ, είναι καλός παίκτης, οι άνθρωποι του Άρη γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά του. Ο Μπούμπαλο στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή οπότε και τα δικά του χαρακτηριστικά είναι γνωστά», είπε και συμπλήρωσε:

«Αξίζει να σταθούμε στους τρεις διεθνείς παίκτες τους Μπερισβίλι, Μποκοσβίλι αλλά και στον Τσουτσούα. Ο Μπερισβίλι είναι ένας φόργουορντ/σουτέρ. Δεν είναι ιδιαίτερα αθλητικός, αλλά είναι έξυπνος παίκτης με εξαιρετικό σουτ. Τον χαρακτηρίζει κυρίως η ανάγνωση του παιχνιδιού. Ο Μποκοσβίλι είναι γκαρντ, καλός αθλητής, με ικανοποιητικό σουτ και για μας (στην Εθνική Γεωργία) ήταν παίκτης αποκάλυψη στα πρώτα παιχνίδια. Δεν έπαιζε τόσο στην Ντινάμο αλλά εμείς τον χρησιμοποιήσαμε στη βασική πεντάδα. Ο Τσοτσούα είναι επίσης γκαρντ, ένα σοβαρό παιδί με καλό σουτ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα