Έντεκα αγώνες σ’ έναν μήνα είναι πολλοί

Έντεκα αγώνες σ’ έναν μήνα είναι πολλοί

Βασίλης Βλαχόπουλος
Έντεκα αγώνες σ’ έναν μήνα είναι πολλοί

bet365

Ο Άρης θα χρειαστεί να κολυμπήσει στα βαθιά νερά από το ξεκίνημα της χρονιάς και οι έντεκα αγώνες που ενδέχεται να δώσει σε διάστημα ενός μήνα είναι το στοιχείο που προβληματίζει ον Βαγγέλη Αγγέλου.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Η φετινή προετοιμασία των «κίτρινων» διαφέρει από τις αντίστοιχες των προηγούμενων χρόνων καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν νωρίς, λόγω της συμμετοχής στην προκριματική φάση του BCL και αναλόγως προσαρμόστηκε το πλάνο των προπονήσεων. Συνήθως μια ομάδα απαιτείται να δώσει περί των 8-9 φιλικών αγώνων στο διάστημα της προετοιμασίας, αλλά αυτοί του Άρη δεν θα ξεπεράσουν τους έξι.

Για την ακρίβεια, θα αντιμετωπίσει αύριο (12/9, 19:00) την Μπουγιούκσεχιρ στο Nick Galis Hall στα αποκαλυπτήρια της ομάδας για το κοινό της, ενώ προγραμματίστηκε κι ένα φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου την προσεχή Κυριακή (16/9). Μάλιστα ο λόγος του τελευταίου φιλικού είναι για να αποκτήσουν ρυθμό οι παίκτες που απουσίασαν από τα περισσότερα φιλικά παιχνίδια. Στη συγκεκριμένη συνομοταξία είναι ο Δημήτρης Βεργίνης, αλλά και ο Γκάρι ΜακΓκι.

Το στοιχείο που προβληματίζει τον Βαγγέλη Αγγέλου είναι το επίπεδο ετοιμότητας αλλά και το αντίστοιχο ενέργειας της ομάδας στον δύσκολο μήνα που έρχεται αρχής γενομένης της εκτός έδρας αναμέτρησης (20/9) με την Ντινάμο Τιφλίδας. Στο ευνοϊκό σενάριο, αυτό δηλαδή όπου οι «κίτρινοι» θα φτάσουν στο σημείο διεκδίκησης της πρόκρισής τους στους ομίλους του BCL, θα χρειαστεί να δώσουν έντεκα αγώνες μέσα σ’ έναν μήνα. Έξι για τα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στις 20, 22, 25, 28/9 αλλά και στις 1/10 και 4/10. Μεσολαβεί ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Προμηθέα και ακολουθούν οι αγώνες στο πλαίσιο της Basketleague.

Για τους παραπάνω λόγους υποβλήθηκαν χθες (10/9) σε εξετάσεις οι παίκτες του Άρη καθώς το τεχνικό επιτελείο ήθελε να πάρει στα χέρια του μια επιστημονική γνωμάτευση περί των αντοχών των οργανισμών των αθλητών ούτως ώστε να προσαρμοστεί αναλόγως και το πλάνο προετοιμασίας στο διάστημα που μεσολαβεί έως την έναρξη των αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα