«Μεγάλη στιγμή για τον Προμηθέα και την Πάτρα»

«Μεγάλη στιγμή για τον Προμηθέα και την Πάτρα»

«Μεγάλη στιγμή για τον Προμηθέα και την Πάτρα»

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Χρήστος Μήλας, και ο προπονητής, Μάκης Γιατράς, σχολίασαν την κλήρωση της ομάδας τους στο BCL.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο πρόεδρος της ομάδας είπε αρχικά: «Είναι άλλη μια μεγάλη στιγμή για εμάς. Απέναντί μας θα βρούμε ισχυρές ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στους πατρινούς φιλάθλους το καλύτερο δυνατό θέαμα, σε συνδυασμό και με την κατάκτηση θετικών αποτελεσμάτων».

Από την πλευρά του, ο προπονητής, Μάκης Γιατράς ανέφερε: «Απέναντί μας θα βρούμε πολύ καλές ομάδες, με σημαντική διαδρομή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο και το πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο θα το πληροφορηθούμε τα επόμενα 24ωρα. Εμείς από την πλευρά μας, πάντως, θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην συγκεκριμένη διοργάνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα